Riitojen ratkaisu

Asianajajillamme on laaja kokemus erilaisten siviilioikeudellisten riita-asioiden hoitamisesta. Olemme onnistuneet ratkaisemaan merkittävän osan asiakkaidemme ja heidän vastapuolensa välisistä riidoista neuvottelemalla. Tämä on usein nopein ja taloudellisesti järkevin tapa toimia riitatilanteessa. Jos sopua ei synny, on tuomioistuinprosessi usein ainoa vaihtoehto. Riitatilanteissa pyrimme aina saavuttamaan päämiehemme kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen joko sovinnon tai oikeudenkäynnin kautta.

Yleisten tuomioistuinten lisäksi toimimme myös erityistuomioistuimissa kuten markkinaoikeudessa, työtuomioistuimessa, vakuutusoikeudessa ja erilaisissa muutoksenhakulautakunnissa.

Asianajajamme esiintyvät säännöllisesti asiamiehinä välimiesmenettelyissä. Heillä on kokemusta ja erityistä asiantuntemusta myös välimiehenä toimimisesta.

Tuomioistuin- ja välimiesmenettelyn lisäksi avustamme asiakkaitamme sovitteluun liittyvissä asioissa. Osa toimistomme asianajajista on myös Suomen Asianajajaliiton hyväksymiä sovittelijoita.

Vastuuhenkilöt

Janne Vuorilahti
Tapio Pihlaja
Teija Saraste